perjantai 31. elokuuta 2012

Keittiötä ja eteistä rempatessa

Aloitin remppaamaan keittiötä ja siinä samassa innostuin niin, että kohta oli jo eteisenkin tapetti seinässä. Eli näillä näkymin ei ole eteiseen tulossa ikkunaa. Keittiössä tapetoin suoraan edellisen tapetin päälle, joten saa nähdä kuinka kauan se pysyy.
Keittiö
En ihan oo täysin tyytyväinen keittiöön, vaikka onhan se tosi söpö. Saa nyt olla siihen asti, että kyllästyn sen kattelemiseen. Lattian käyn hakemassa huomenna ja asennan sen sitten. Luultavasti siitä tulee samanlainen kuin makuuhuoneessakin.

Eteinen

Eteinen on ihan kesken vielä. Takaseinä ja portaat on tapetoitu, sivuseinät ja lattia puuttuu. Tapetti on ehdottomasti mun lemppari. Se on väriltään helmiäisen valkoinen ja se heijastaa hieman.

Eteisen tapetti lähempää

Huomenna siis suuntaan kaupoille etsimään lattia-materiaaleja ja kankaita. Olohuoneesta puuttuu vielä kokonaan tapetit. Toivoisin löytäväni sinne jotain vaaleeta.

See you later, alligator!


keskiviikko 29. elokuuta 2012

Makuuhuoneen remppausta

Alunperin olin suunnitellut, että aloitan tapetoimisen ja maalaamisen vasta sen jälkeen kun kaikki ikkunanreiät on valmiit. Toisin kuitenkin kävi, kun tänään innostuin maalaamaan makuuhuonetta. Tapettiin, jonka löysin makuuhuoneeseen, on hankala sovittaa sopivan väristä maalia, joten alustavasti maalasin seinät vaaleanpunaisiksi.

Vaaleanpunainen makkarin seinä.
Osa kuvista on melko tummia, koska kello alkoi olla jo niin paljon, että luonnonvalo ei riittänyt.
 Maalaamisen jälkeen tapetoin takaseinän. Sekoilin hieman aluksi ja leikkasin seinämallin paperista väärinpäin, joten jouduin hieman teippailla tapettia :D Lopputulos on kuitenkin tosi siisti.

Takaseinän tapetti.
Vaaleanpunainen sopii ihan kivasti tapetin kanssa, mutta saatan tehdä siitä hieman koralliinpäin menevän, tapetti kun on ehkä enemmän koralli. Tapetoinnin jälkeen aloin valmistaa lattiaa. Ostin aikaisemmin tiimarista puisia keittiöpöydän tabletteja. Irrotin "puut" toisistaan ja putsasin ne. Liimasin ne yksitellen lattiaan. Viimeiseksi maalasin lattian valkoiseksi ja asensin listat.

Keskeneräinen lattia

Valmis lattia ja listat.

Lisään joku päivä paremman kuvan huoneesta, kunhan on tarpeeksi valosaa :D
Seuraavana taitaa olla vuorossa keittiö, jos en saa sitä ennen vietyä nukkekotia ikkunoitten sahaamiseen!

Että semmosta!



torstai 2. elokuuta 2012

Tapetteja ja huonekaluja

Nojatuolit


Kukka-sohva
Yläpuolella siis nojatuolit ja sohva, jotka väsäsin. Kävin tänään kangaskaupassa katselemassa jos löytyisi kivoja kankaita, mutta oon niin nirso, ettei mukaan tarttunut mitään. Sain äidiltä kankaita viimeksi kun kävin siellä kylässä, niin tekasin niistä sohvan ja nojatuolit.

Keittiöön tapetit?

Makuuhuoneen tapetti

Eteisen tapetti

Tapetteja löysin tiimarista ja Siluetista. Sininen tapetti, josta viime postauksessa puhuin löytyi! Tiimarin lahjakassi sattui olemaan juuri sitä mitä hain :) Voi olla, että tapetti-ideat muuttuu vielä tulevaisuudessa, mutta tässä tämän hetken tilanne ;)