lauantai 4. toukokuuta 2013

Takkatulen taikaa

 Eilen posti toi taas mieluisen yllätyksen, kun paketista tuli Jorma Havian tekemä kakluuni!


Tunnelmaa olkkarissa

 
Takkassa on valo, joka toimii paristolla, ja sen voi myös kätevästi vaihtaa.
 Ihan vielä takka ei ole paikkaansa löytänyt, mutta olohuoneessa sen paikka kuitenkin on. Selvästi lattia kaipaa ihanaa lampaantaljaa tunnelman takia! Sellaista siis seuraavaksi metsästämään!

Vaatekaappi, josta viime postauksessa puhuin, on vielä maalauksessa. Siitä sitten seuraavassa postauksessa ;)

 

torstai 2. toukokuuta 2013

Uusia kalusteita

Oli mukava yllätys tänään, kun heräsin niin Fb-Kirppikseltä ostamani Lundby-huonekalut olivat saapuneet :) Kaiken kukkuraksi mulla on vapaa päivä!

Ostin Facebookin kirpparilta vihreät muoviset vaatekaapin, lipaston ja keinutuolin, jotka ovat samaa sarjaa. Tietenkään en tajunut kuvata kaikkia ennen -kuvia, mutta sentään tajusin tuolista kuvan ottaa. Maalasin keinun valkoiseksi ja päälystin selkänojan ja istuimen kankaalla.

Kiikkutuoli



Kiikkutuoli tuunattuna makuuhuoneessa

Tein kuukausi sitten kotiin muistitaulun, joten sain siitä idean tehdä samanlaisen nukkekotiin. Laitoin sen kirppikseltä ostamani lipaston yläpuolelle eteiseen. Lipaston maalasin myös valkoisella maalilla.

Itselle tekemäni muistitaulu 1:1 koossa
Nukekotiin tekemäni muistitaulu ja kirppikseltä ostamani lipasto tuunattuna

Päätin myös tehdä olohuoneeseen uuden sohvan, koska aikaisempi oli liian korkea ja muutenkin ihan tylsä. Liimasin palat pahvista ja vahvistin sitä vielä ilmastointiteipillä. Lopuksi päällystin sohvan kankaalla, ja valmistin tyynyt.


Sohva olohuoneessa

Ostamani vaatekaappi on vielä vaiheessa, joten siitä sitten ensi postauksessa :) Lopuksi vielä kuva  makkarista, jonne tein tekstitaulut.